Peruskysymyksiä

Persut

Vaalien todelliset voittajat? Myös maahanmuuttajat.

Olen viimeisen neljän päivän aikana nukkunut pois univelkaa systeemistäni. En edes tiennyt ihmisen voivan olla näin väsynyt! Onneksi vaalit ovat nyt ohi ja pääsee keskittymään ainakin hetkeksi olennaiseen: perheeseen, kevään tuloon ja kiitollisuuteen.

Koolla on merkitystä, siksi SDP

Joku on kysellyt, olenko tällä kertaa ehdolla vaaleissa. En ole. Kahdesta eduskunnan ulkopuolisesta pienpuolueesta tarjottiin paikkaa, mutta sanoin: ”Kiitos, ei”.

Suomessa on iso liuta eduskunnan ulkopuolisia pienpuolueita. Ne eivät saa puoluetukea (joten markkinointi ja tiedottaminen jää ohueksi), ne eivät pääse vaalitentteihin, ja media kirjoittaa niistä yleensä vain, jos löytää jotain negatiivista kerrottavaa. Senpä takia näistä puolueista moni äänestäjä ei ole koskaan kuullutkaan.

Äänestä Perussuomalaisia - Suomi kuuluu itään!

Äänestämällä Perussuomalaisia varmistat sen ettei Suomessa leviä länsimainen hömpötys, ja että Suomi liittyy yhä vahvemmin itään, minne se historiallisesti kuuluukin. Läntisin maa, johon Suomea voi verrata on Itävalta, Hitlerin synnyinamaa.

Me tiedämme paikkamme. Olemme yhtä tiukkoja kuin virolaiset, slovakit, unkarilaiset, puolalaiset ja itävaltalaiset. Maa kuuluu meille. Itävallan tapaan vastaanottokokeskuksistakin on tehtävä maastalähtökeskuksia.

https://yle.fi/uutiset/3-10712701

Halla-ahonkin hermo alkaa jo mennä

Huomaa se Halla-ahokin pikkuhiljaa, millaisen kakaralauman sai johtaakseen.

https://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2528887

Ehkäpä hän nyt pikkuhiljaa alkaa ymmärtää Soiniakin, millaista tuota persulaumaa on ohjata.

Kaikenmoista älykääpiötä ja ulostuloa tulee viikottain, ja etunenässä tietysti persujen omatunto Hakkarainen.

Vielä on vaaleihin aikaa, ja kyllä nämä persuehdokkaat ehtivät vielä paljon saada aikaiseksi.

Jäämme jännityksellä odottamaan seuraava tapahtumaa.

Miksi Mari Rantanen(ps) dumaa nuorten huolia?

Voisiko Mari Rantanen vastata, kun täällä blogia pidät?

 

Nää nuoret kyseenalaistaa sun propagandan! Arvostan heitä suuresti!

 

Et ilmeisesti arvosta lasten, nuorten omaa ajattelua?

 

Miten on mahdollista että puolueet uskovat porttiteoriaan?

Voihan porttiteoria ja tietämättömyys. Ikävä kyllä tutkimus ja faktatieto on toista mieltä. Edes huumepolitiikkaa ei pidä tehdä musta tuntuu ajattelun pohjalta. Nämä kommentit ovat menneen maailman ajatuksiin perustuvia. Todellisuus pohja on kaukana. 

Ikävää, että tälläiset ihmiset tekevät päätöksiä ja siten tukevat laittoman markkinan kasvua ja haittojen lisääntymistä.

Demoni Jussi ja suvakki sannikka

Mitä ihmettä....kun katsoo haastattelun tulee mieleen että onko YLEn toimittajia moitittu aiheetta ja eikö se olekaan natsidemoni tuo Jussi https://areena.yle.fi/1-50092427?fbclid=IwAR2ybeoz-ydSlHgmkNsb42ezJ-8o5B...

En persu igen

Tällä kertaa asialla on Puheenvuorostakin tuttu Jiri Keronen. Kansanedustaja Ozan Yanarin asiallinen twiitti eilen sai Kerosen vajoamaan jonkinlaiseen primitiiviseen Suomi-tilaan, ja tulokset ovat netissä kaikkien nähtävillä.

Twitterissä näköjään Keronen on pyytänyt anteeksi ja sanonut olleensa "kännissä." Sillä lailla! Tämä tyyppi on siis ehdolla kansanedustajaksi Suomen eduskuntaan.

https://www.facebook.com/ozan.yanar1/

 

Taloudenpitoon tolkkua!

Vaaleissa äänestäjät tekevät arvovalintoja. Käytetäänkö täysin turhaan ja epäonnistuneeseen “kotouttamiseen” yli 200 miljoonaa vuodessa, mutta vanhusten hoitoon raha ei riitä? Vastaanottokeskustoimintoihin uppoaa 150 miljoonaa vuodessa vaikka kriisin piti olla ohi. Samaan aikaa homekoulut odottavat ratkaisuja.

 

Kansallinen etu ja sisäinen solidaarisuus

Vaalit lähestyy, ja nekin jotka ei ole mukana politiikassa, pyrkivät vaikuttamaan piilovaikuttamisen keinoin, kuten Ilosaarirockin vastaava tuottaja, maalittaessaan PS-nuorten puheenjohtajan.

He voivat kamppailla keskenään, mutta oikaisen pahimmat virheet. Emme halua vaaliohjelmassamme heikentää maahanmuuttajien oikeuksia. Se on ihan eri asia, kuin pyrkiä vähentämään haittamaahanmuuttoa, siis sitä että tänne tullaan matalapalkkaisiin töihin, ja kun sillä palkalla ei pärjää, veronmaksajat joutuvat huolehtimaan asunto- ja toimeentulotuesta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä