Peruskysymyksiä

Kaikki blogit puheenaiheesta Seppo Hauta-aho

Orjuuttajat ja vapaustaistelijat vastakkain

[Nostan tässä uudestaan esille noin 2,5 vuotta sitten julkaisemani blogitekstin hieman päivitettynä. Esille tuomieni ilmiöiden vaikutukset alkavat näkyä konkreettisesti entistä selvemmin yhteiskunnassamme]

Seuraavassa tekstissä lainaan runsaasti edesmenneen ystäväni Antti Torniaisen tekstiä ja ajatuksia. Kyseinen henkilö oli koulutukseltaan filosofian maisteri ja ammatiltaan historian, yhteiskuntatieteiden ja uskonnon opettaja.

Orjuuttajat ja vapaustaistelijat vastakkain

Kysymys on pääomasta ja sen hallinnasta

Pääoman hallitsija käyttää useimmiten hallitsemaansa pääomaa omaksi hyödykseen. Tällä hetkellä meidän suurin pääomakeskittymä on työeläkerahastot, joita suomalaiset rahapiirit hallitsevat. Varojen sijoittamisen kautta nämä pääoman haltijat saavuttavat itselleen ja hyväveli kavereilleen huomattavia taloudellisia hyötyjä ja valta-asemia. 

Käräjäoikeus antoi tänään tuomionsa, prosessi jatkuu

Helsingin käräjäoikeus antoi tänään tuomionsa allekirjoittaneen ja Perussuomalaisten välisessä riita-asiassa, joka koskee vuoden 2013 puoluekokouksen tapahtumia. Kiireideni vuoksi en ole vielä ehtinyt kunnolla tutustua perusteluihin, mutta selvää on että jatkan prosessia hovioikeudessa, koska käräjäoikeus osin hylkäsi kanteen ja osin jätti tutkimatta. Tulen palaamaan tähän asiaan tarkemmin lähipäivinä.

Katso PS-puoluekokousvideosta tehty kooste ja tee omat johtopäätöksesi!

 

Seuraavassa youtube-videossa voi omin silmin nähdä ja korvin kuulla Perussuomalaisten puoluekokouksen 2013 tapahtumia. Voit myös itse arvioida tapahtuuko kähmintää vai ei?

Katso ja tee omat johtopäätöksesi.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä