Peruskysymyksiä

Kaikki blogit puheenaiheesta Keinottelu

Helsinki tuhoaa urheilukenttiä asukkaita kuuntelematta

Helsingin Hermannin Violanpuiston 'väliaikainen' parakkipäiväkoti
 
 
Kun saatte tiedon Helsingin kaupungilta, että asumanne alueen URHEILUKENTÄLLE rakennetaan 'väliaikainen' parakkipäiväkoti noin viideksi vuodeksi, niin varautukaa ainakin näihin asioihin:
 
 
1. Saatte tiedon kaupungilta asiasta niin myöhään, että rakentamisen estäminen ei onnistu, vaikka tekisitte mitä tahansa valituksia ja kerrotte, että alueella ja lähistöllä on täysin tyhjiä tontteja, parempia ja sopivampiakin rakennuspaikkoja.
 

Tulkaa onnellisten Suomeen kaikki!

Ex-pääministeri, kepujohtaja, kansanedustaja, sekä meppi Anneli Jäätteenmäki (kepu) elää EU- bloggiumpiossa, jossa kuvittelee satuja, Tuhkimoita ja Joulupukkeja vilisevän aivan todellisuudessakin? Eikö ollutkaan Santeri Alkio niin hyvä ja kehuttu mies. Sen todistaa jo eduskunnan pöytäkirjatkin.

Santeri olisi punikit 1918 myynyt, tai vaihtanut Saksaan kalikaivoksiin kivääreitä vastaan. Sodan loppuminen ja Prinssikuningas Väinämö Ensimmäisen saapumattomuus esti teon! Oliko Anneli yllätys herätä todellisuuteen vasta 2018?

Keskusta: kepulikonstien kuningas

Juonittelu on Suomen Keskustassa perinne. Se kuuluu puolueen yhteisökulttuuriin, ja maine on palanut kiinni keskustan poliitikoihin kuin karjakeittiöstä tuvan kyökkiin kärrätty ternimaito paistinpannuun.

Mossack-Fonsecan Panama-paperit

Luin espanjalaisesta El País -lehdestä, että Mossack-Fonsecan asianajotoimiston asiapapereiden mukaan argentiinalaisen jalkapalloilija Lionel Messin isä on veroparatiisiyhtiön omistaja. Samoin Argentiinan presidentin Mauricio Macrin lähisukulaisten nimet löytyvät asiakirjoista. Espanjalainen elokuvaohjaaja Pedro Almodóvar on omistanut veljensä kanssa yhtiön Neitsytsaarilla.

Sipilän veronkierto, varallisuuden ja sidonnaisuuksien piilottelu...?

Paljonko Sipilä maksaa ja on maksanut veroja kymmenien miljoonien tuloista ja varallisuudesta?

Luvut varmaan löytyvät ja Sipilä voi itse pistää ne tiskiin. Epäilen että totuus on turhan julkea.

Olen varma että hänen maksamansa verot ovat naurettavia tuloihin ja varallisuuteen nähden!

Etenkin verrattuna tavalliseen kansaan joiden verot ja maksut jatkuvasti lisääntyvät samaan aikaan kun kaikesta leikataan.

Missä meidän vero- ja eläkerahamme luuraavat?

Valtion pohjaton kukkaro tuhoaa kansalaisten kyvyn toimia. Verojen kerääminen tuntuu olevan ensisijainen keino viedä loput pieni- ja keskituloisten ostovoimasta. Ainakin lapsiperheiltä, ainakin pieneläkeläisiltä, ainakin yksinasuvilta.

Päättäjien mokailut, salailut ja selitykset epäonnistumisista, vievät pohjan uskottavuudelta tulevaan.

Olen maksanut työhistoriani aikan veroja enemmän kuin olen joutunut kuluttamaan yhteiskunnan palveluja.

Kenen hyväksi kaikki kootut eurot jäävät?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä