Peruskysymyksiä

Kaikki blogit puheenaiheesta Kansanryhmää vastaan kiihottaminen

Vihreät sinivuokot ja muut vieraslajit

Poliisi jatkaa tutkintaa kansanedustaja Juha Mäenpään (ps) osalta tämän turvapaikanhakijoihin liittyneestä puheenvuorosta https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6e02c805-67a5-4106-980c-7232128daf14, vaikka vastaavasti Abdirahim ”Husu” Husseinin (sdp) perussuomalaisiin kohdistuneen rasisti-nimittelyn osalta poliisi ei epäile rikosta https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006196298.html

Yhdenvertaiset lain edessä

Helsingin yliopiston rikosoikeuden professori Kimmo Nuotio arvioi Helsingin Sanomissa 26.7.2019 https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006185637.html, että Helsingin kaupunginvaltuutettu  Abdirahim ”Husu” Husseinin (sdp) twiitti ei riko lakia. Nuotio piti Husseinin toteamusta ”retorisena heittona”.

Agendamedialistin etnonationalismi

Haluan onnitella valtamediaa innovatiivisuudesta. On lanseerattu uusi pilkkanimi, ”etnonationalisti”. Kun Johanna Vehkoon saaman tuomion jälkeen joudutaan välttämään rasisti ja natsi –termien viljelyä, on kehitettävä uutta sanastoa. Sana ”etnonationalisti” on terminä sopivan epämääräinen, ja siksi sopiva agendamedialistien uuskieliseksi leimakirveeksi.

Kirje, joka uhkaa henkeäni

Uuden ja tuntemattoman pelkääminen on täysin tavallista. Se on inhimillistä ja sen perustana on oletettavasti evoluution kannalta järkevä varovaisuus. Kaikille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt eivät ole tuttuja, joten jotkin ennakkoluulot ja tietämättömyys ovat sinänsä ymmärrettävää. Mutta Päivi Räsänen (kd) on lääkäri, kansanedustaja ja entinen ministeri. Hän tietää täsmälleen mistä puhuu. Hän ei kärsi homofobiasta. Hän on valinnut homovihan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä