Peruskysymyksiä

Kaikki blogit puheenaiheesta Haittamaahanmuutto

Miten meidän hallitukset ovat maailman parantajia ja unohtavat omat kansalaiset!

On pöyristyttävää, miten oma kansa unohtuu heti vaalien jälkeen!

 

En voi ymmärtää, miten omasta tahdosta ulkomaille hirmutekoja ja sotimaan ja valloittamaan alueita ja perustamaan kalifaattia, kun he ovat hävinneet , niin miten he voivat olla Suomen hallituksen suurin ongelma? Presidenttikin tavan mukaan liittyi kuoroon!

Muistetaan myös että SUPO on kertonut että he ovat turvallisuusuhka!

 

Valtioneuvosto määräsi vieraslajit tuhottaviksi - Ryhdy toimeen!

Luin aamulla paperisesta sanomalehdestä että valtioneuvosto on määrännyt vieraslajit tuhottavaksi. Tottahan se, kun kerran lehdessä niin luki. Tosin nykyisin on viisasta varautua siihen, että ehkä vain 10 % siitä mitä lehdestä tänään luet on totta.

Ei, persujen murheeksi valtioneuvosto ei ainakaan lehden mukaan tarkoittanut ulkomaalaisia eikä ulkomaalaistaustaisia ihmisiä, vaan kasveja ja eläimiä.

Paluu Impivaaraan on siis alkanut. Ongelmiakin aiheeseen viljalti liiittyy, sillä kuka määrittää ja minkä hetken perustella mitä ovat vieraslajit? Cityvihreätkö?

Ketä varten on maa nimeltä Suomi perustettu ja puolustettu?

On kyse priorisoinnista, ketä varten on maa nimeltä Suomi perustettu ja puolustettu?

Suomi on suomalaisia varten ja heidän turvallisuuden ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

 

 

Veteraanit aikoinaan puolusti Suomea ja suomalaisia, ettei maahamme päästy tunkeutumaan ja Suomen kansalla olisi hyvä olla.

Perussuomalaiset haluaa suojella suomalaisia ja Suomea.

 

 

 

 

Lisää turvapaikanhakijoita Suomeen - Huolestuitko?

Suomi on päättänyt vastaanottaa lisää turvapaikanhakijoita, kertoo Yle. Antti Rinteen uusi hallitus on siis lähtenyt eri linjoille kuin edellinen hallitus, joka vastaavassa tilanteessa kieltäytyi ottamasta vastaan turvapaikanhakijoita.

https://yle.fi/uutiset/3-10853340

Ota kantaa, keskustele rohkeasti!

 

Hallitusohjelman toimet houkuttelevat lisää haittamaahanmuuttoa

Vihervasemmistohallituksen toimet maahanmuuton haitallisten lieveilmiöiden kitkemiseksi ovat odotuksien mukaisesti täysin onnettomia. Joku saattaa ilakoida päätöksestä asentaa jalkapantoja kielteisen päätöksen saaneille turvapaikanhakijoille, mutta eiköhän hallituksesta joku nouse viime hetkellä vastustamaan tätäkin ihmisoikeuksien nimissä.

Persut EU:ssa

Kenen kelkkaan tai rekeen Suomen perussuomalaiset mepit, Huhtasaari ja Hakkarainen, asettuvat vaalien jälkeen uudelleen järjestäytyvässä EU:n parlamentissa?

Paras veikkaus ja suurin todennäköisyys on se että Huhtasaari ja Hakkarainen asettuvat isänmaallista ja EU- vastaista  koaliota kokoavan italian La Lega- puolueen rekeen. Populistista ja maahanmuuttokriittistä La Lega- puoluetta johtaa Italian varapääministeri Matteo Salvini.

Onko niissä arvoissa mitään eroa?

Vaalituloksen selvittyä perussuomalaisten puheenjohtaja antoi lausunnon jonka mukaan perussuomalaisten arvoissa ei loppujen lopuksi niin kovin paljon eroja ole esimerkiksi vaalit voittaneiden vihervasemmistolaisten arvoihin nähden. 

Vihervasemmistolaiset puolestaan ovat todenneet että arvoeroja on, samaa ovat sanoneet kokoomuslaiset ja ruotsalaiset.  Kristillisetkin ovat minun mielestäni ainakin jossain vaiheessa puhuneet arvoeroista perussuomalaisten kanssa.


Mikä on totuus?   

Sitä on nyt tutkittu.

Haittamamuista - kuka on se pahin

Viime sunnuntainen artikkeli Hesarissa: https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000006085406.html herätti huomioni ja sai minut miettimään tuota otsikon aihetta syvemmältikin, olihan haittamaahanmuutto yksi sana jota tuo artikkeli käsitteli.

Soini riippuu kuin takiainen; hillotolpassaan ulkoministerin pestissään

Jussi nosti persujen kannatuksen takaisin, kun jäsenistö ja äänestäjät luottivat, että Jussi pitää mitä sanoo eikä ole takinkääntäjä.

Meille tärkeät asia ovat EU- ja maahanmuuttokriittisyys. Ilmastoasioissa myös olemme järjen ääni.

Suomi ei yksin palloa pelasta ja joka puolella Suomea on voitava asua ja elää.

 

 

Persut ei ole äärioikeistoa eikä edes oikeistoa. Meillä on sekä oikeistolaisia että vasemmistolaisia. Osa meistä on siirtynyt esim SDP:n äänestäjistä kuten itse.

Maahanmuuttovaalit - halusit tai et

Sokea Reettakin näkee, että ilmastohypetyksellä yritetään kääntää haahuilevan äänestäjän havaintoasetukset pois tärkeämmistä aiheista. Näistä tärkein on maahanmuutto ja siinä ilmenneet ikävät ongelmat.

Ensi sunnuntaina on vaalipäivä ja moni ajattelee kuumeisesti, ketä nyt äänestää. Nämä eivät ole ilmastovaalit, vaan nämä ovat maahanmuuttovaalit. Suomi on tehnyt ilmaston eteen enemmän kuin monet muut Euroopan maat ja suurimmat ongelmat ovat muualla kuin Euroopassa. On helppoa yrittää viedä huomiota vihervasemmiston agendaan sopivampaan aiheeseen.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä