Peruskysymyksiä

Kaikki blogit puheenaiheesta Antti Kaikkonen

Ymmärtääkö Antti Kaikkonen harkita - Keskustalla paha ongelma

Kun Sipilä lähti ryhtyi Antti Kaikkonen harkitsemaan, kuten poliitikoilla on tapana sanoa. Toivottavasti Kaikkonen harkitsee nopeasti ja oikein, sillä kepu ei Kaikkosta kestä, ei tällä hetkellä. Puolue tarvitsee jotain uutta ja luotettavaa ja ehdottoman ryvettymätöntä.

Puhutaan siis Keskustan uudesta puheenjohtajasta. Kun näin sivullisena mahdollisia ehdokkaita pohdin ja tutkailin niin havaitsin että puolueella on enemmän kuin pula pätevistä, kokeneista, raikkaista, ryvettymättömistä ja vailla rasittavia kytköksiä olevista ehdokkaista.

Rahasta pääsee eroon jos se ahdistaa

Korkeista suosiolukemista nauttiva (?) presidentti Sauli Niinistö puhui taannoin siitä kuinka käsittämättömän paljon maailmassa on rahaa. Varmaan presidentti on tässä asiassa oikeassa. Maailman rikkaiden holvitilat ovat paremmin rakennettuja kuin suomalaiset rakennukset ja siten turvallisia säilöntäpaikkoja. Ja aina kun alkaa tilat täyttyä rakennetaan laadukkaita uusia holveja.

Nuorisosäätiö - kohusta kohuun

Nuorisosäätiö on vuonna 1961 perustettu yleishyödyllinen Keskustaa lähellä oleva yhteisö. Se tukee tukee nuoria aikuisia itsenäiseen asumiseen. Säätiöllä on yli 3000 asuntoa, joissa asuu noin 4500 nuorta.

Peräkonttigate kasvaa: linnanneito Juha ja ritari Antti

Keskiaikana ritariaatteeseen liittyi romanttinen idea siitä, että ritari kantaa sydämensä valitun värejä viimeiseen saakka.

Kuten romaanissa Ivanhoe todetaan: "et tunne sitä ylevää tunnetta, joka kohottaa jalon neidon rintaa, kun hänen armaansa on suorittanut uljaan työn ja sillä pyhittänyt lempensä".

Painuu mailleen kepu

Kepussa kipuillaan alentuneen kannatuksen vuoksi. Gallup-suosio matelee jossain Kiviniemen aikaisissa luvuissa ja syitä etsitään.

Kepun sisällä syyllinen on löydetty poliittisen kentän oikean laidan veljeilyn kanssa. Suomeksi kokoomuksen.

"Kanki" Kaikkosen kuningasajatus!

Muutama vuosi sitten "Kanki" Kaikkonen, esitti eduskunnassa, että kotiinsa maahanmuuttajan ottaneelle maksettaisiin vuokra ja ruokarahaa. Innoituksen eduskunta-aloitteelle Kaikkonen sai pääministeri Sipilän kutsusta sijoittaa Kempeleen kotiin 20 maahanmuuttajaa.

En tiedä onko Kaikkosen lakialoite edennyt kuinka pitkälle, mutta pääminister Sipiläi olisi saanut hylkäämästään kodista karkeasti arvioiden 6000 euroa/kuukausi vuokraa.

Kokoomuksen Mäkelä ja Sarkomaa Vapaavuoren kapinaliikkeessä

Kokoomuksen kansanedustajat Outi Mäkelä ja Sari Sarkomaa vastasivat toissapäivän Helsingin Sanomissa kipakasti keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajalle Antti Kaikkoselle.

Keskustaliberaalin politiikan tuhon tie III: Piia Katteluksen laiton erottaminen

Keskustan vielä istuvana puoluevaltuuston jäsenenä en ole voinut kuin ihmetellä sitä hampaattomuutta, jota keskustan puolue-elimet, suuri osa eduskuntaryhmästä ja varsin valtioneuvoston jäsenet ovat edustaneet.

Ja farssi jatkuu

Perussuomalaiset kaatoivat tänään keskiviikkona viimeisimmän alkoholilain uudistamisesta ryhmänjohtajien esittämän kompromissiesityksen. Perussuomalaiset eivät voineet hyväksyä Keskustan vaatimaa vapautta hallituspuolueiden kansanedustajille äänestää lakiesityksestä "omantuntonsa mukaan".  Muuten kompromissiesitys oli vuosi sitten sovitun lakiesityksen mukainen.

Tämän jälkeen Keskustan ryhmäpuheenjohtaja Antti Kaikkonen ehti jo todeta, että esitys ei etene, eli lakia ei tuotaisi eduskuntaan.

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005233850.html

Järvenpään poliisiasema ja kansanedustaja Antti

Järvenpään poliisiasema ja kansanedustaja Antti

Sanomalehti Keskiuusimaassa on maaliskuussa käyty ripsakkata keskustelua Järvenpään poliisiaseman tulevaisuudesta. Asian esille ensimmäiseksi esille ottajaa syytettiin peräti vaihtoehtoisten faktojen esittelemisestä ja paniikinlietsomisesta.

Syy tähän oli se, että poliisin johto kielsi aluksi, että tällaisia suunnitelmia ei ollut. Lehden toimittaja otti asioista kuitenkin selvää: tällaisia suunnitelmia on ja päätös tehdään nähtäväsi vaalien jälkeen.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä