Peruskysymyksiä

Me teimme sen! Yli 20 000 kannattajakorttia kerätty - keräys jatkuu

Tässä puheenvuoroni tiedotustilaisuudessa:

 

Paavo presidentiksi tiedotustilaisuus 5.12.2017, alkaen klo 12.30

Helsinki, Hotel Arthur,   Aurolan-sali

Arvoisat tiedotusvälineiden edustajat, hyvät naiset ja herrat.

Tämän vuoden heinäkuun 15. päivänä Paavo Väyrynen ilmoitti kannattajilleen ja tiedotusvälineille, että hän ryhtyy presidenttiehdokkaaksi, edellyttäen että  hänen ehdokkuudelleen löytyy riittävästi kannatusta. Tuona samana päivänä ilmoitettiin keräystavoitteeksi vaadittavat 20 000 kannattajakorttia. Tavoitteenamme oli kerätä vaadittava määrä kannattajakortteja Suomen 100-vuotis itsenäisyyspäivään mennessä, sitä juhlimme huomenna.

Olen toiminut Paavo presidentiksi kampanjapäällikkönä heinäkuisesta Väyrysen ilmoituksesta alkaen. Nyt olemme päässeet tavoitteeseemme. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme nyt saaneet kerätyksi yli 20 000 kannattajakorttia ja tästä suurkiitos teille, jotka allekirjoititte kannattajakortin. Suuret kiitokset myös kaikille teille Paavo presidentiksi –kansanliikkeen aktiivit, jotka keräsitte pyyteettömästi tuulessa ja tuiskussa – ilman teidän peräänantamatonta työtä emme nyt olisi tässä tilanteessa. Ja tietysti suuret kiitokset Paavo Väyryselle, joka suostui kansanliikkeemme presidenttiehdokkaaksi.  Jatkamme keräystä vielä viimeiseen luovutuspäivään 12. joulukuuta saakka, koska haluamme, että mahdollisimman moni saisi tilaisuuden ilmaista henkilökohtaisen tukensa Paavolle.

Suomalaiset ovat tahtonsa ilmaisseet ja he haluavat Paavon presidenttiehdokkaaksi, tämän on viime päivien korttivyöry osoittanut. Seuraava tavoitteemme on, että Paavo valitaan presidentinvaaleissa toiselle kierrokselle. Tämän jälkeen tavoitteenamme on, että Paavo valitaan toisella kierroksella tasavallan presidentiksi.

Kannattajakorttien määrän täyttyminen merkitsee myös sitä, että huomenna, Suomen 100-vuotis itsenäisyyspäivänä perustamme Paavo presidentiksi valitsijayhdistyksen. Paavo presidentiksi tukiryhmään kutsumme mukaan kaikkia suomalaisia, mukaan voit ilmoittautua osoitteessa www.paavopresidentiksi.fi .

Minulla on ilo ja kunnia toivottaa kansanliikkeemme puolesta Paavo Väyryselle onnea ja menestystä tulevissa presidentinvaaleissa.

Seppo Hauta-aho

Paavo presidentiksi kampanjapäällikkö

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

19Suosittele

19 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (21 kommenttia)

Käyttäjän seppohautaaho kuva
Seppo Hauta-aho

– Kun itsenäisyyspäivä on vietetty, alkaa Sauli Niinistön arki ja kansanvallan juhla
Näin totesi Paavo Väyrynen tiedotustilaisuudessa.

Helsingin Sanomien haastattelussa tiedotustilaisuuden jälkeen Paavo totesi: "Vaalitaistelussa Niinistö laitetaan myös vastuuseen tekemisistään viimeisten 25 vuoden aikana."

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

No itse asiassa vasta noin 1% äänioikeutetuista suomalaisista ovat ilmaisseet tahtonsa saada Paavo Väyrynen ehdokkaaksi. 99% suomalaisista eivät ole tukeneet edes hänen ehdokkaaksi asettamista.

Käyttäjän seppohautaaho kuva
Seppo Hauta-aho

Laissa vaadittava määrä on 20 000 kannattajaa. Tämän karsintarajan olemme nyt ylittäneet ja se riittää tässä vaiheessa.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Presidentinvaaleissa on 4,5 milj. äänoikeutettua. Heistä alle 0,5% on halunnut Väyrysen edes ehdokkaaksi. Eli kokonaisina %:ina 0.

Käyttäjän seppohautaaho kuva
Seppo Hauta-aho

Oletko varma, että pyöristit oikein ;)

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #5

Alle 0,5 pyöristetään alaspäin, siis 0.

≥ 0,5 pyöristetään ylöspäin, siis 1.

Käyttäjän seppohautaaho kuva
Seppo Hauta-aho Vastaus kommenttiin #8

Sinä siis tiedät hallussamme olevien korttien määrän? Minun laskujen mukaan pyöristetään tässä vaiheessa ylöspäin ;)

Jyrki Karvo

Itseasiassa 99,5% ei ole edes ilmaissut mielipidettään asiasta. Kovin harri tunnut tietävän mitä muut ajattelee... Katsotaan nyt edes eka kysely. Itsekkään en ole noinden 20000 joukossa. Silti Paavo on mahdollinen äänensaaja. Pyydän siis älä päätä minun mielipidettä.

Käyttäjän raimoylinen kuva
Raimo Ylinen

Jos näin lasketaan, niin Niinistöäkin on halunnut ehdokkaaksi vain 3 % äänioikeutetuista!

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #16

Vihreät ovat asettaneet oman presidenttiehdokkaansa Pekka Haaviston vain runsaan 8700 jäsenensä tuella .

Vasemmistoliiton presidenttiehdokaan Merja Kyllösen tuki on Haavistoa laajempi, 11 000 puolueen jäsentä.

Mutta esimerkiksi Keskustan Matti Vanhasen takana on jo peräti 110000 puolueen jäsentä !

Onhan näitä erilaisia näkökulmia gallup-lukujen ohella, mutta todellinen kannatus ja tuki selviävät vasta vaaliuurnilla.

Ilkka Luoma

Missä on tällainen Paavo nimeltä mainittu gallup? Kerrotko ja tuotko linkin tuohon väitteeseen ...?

Käyttäjän jukkakleppalahti kuva
Jukka Leppälahti

Ralf ja Harri matematiikan ystävinä unohtavat tärkeimmän. Jenkit sanoisivat: "It ain't over till the fat lady sings." Jalkapallon ystävänä itse sanoisin, että peli on päättynyt ja tulos tiedetään vasta kun tuomari viheltää pilliin.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Jukka, niinhän se tietenkin on.

Mutta miksi Seppo Hauta-aho haluaa Väyrysen toiselle kierrokselle?
Miksei suoraan pressaksi eka kierrokselta?

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Ehkä ei ole varma paljonko kannattajakorteissa on Aku Ankkoja, oikeusministeriöhän ne tarkistaa.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #10

Eiköhän Sepon porukka ole osannut Akut ottaa jo pois - mutta Niinistön kannattajakorttien kirjoittajia ei tietenkään voida tietää.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Onneksi olkoon!
Toivottavasti koossa on muutamia tuhansia ylimääräisiä. Uskon, että monet Sauli Niinistön kannattajakortin allekirjoittaneet ovat kirjoittaneet myös Väyrysen kannattajakortin.

Itseäni pienesti harmittaa onnistumisenne. Olisi ollut hieno ja ehkä paras mahdollinen palvelus isänmaalle, mikäli kortteja ei olisi saatu kasaan ja Väyrynen - lupauksensa mukaisesti - olisi lopettanut poliittisen uransa. Sekin oli ohut oljenkorsi. Eihän Paavoon koskaan ole voinut luottaa.

Presidentinvaalikampailu saa kyllä uutta virtaa. Jokainen ehdokkaista haluaa varmasti estää Paavon nousun ensimmäisen kierroksen kakkospaikalle.

Paitsi tietysti Sauli Niinistö, jolle Paavosta ei toisella kierroksella olisi minkäänlaista vastusta. Niinistön kukistamiseen ei toisella kierroksella ole minkäänlaisia mahdollisuuksia kenelläkään ehdokkaalla. Pienimmät mahdollisuudet ovat Huhtasaarella, Väyrysellä ja Haataisella. Tässä järjestyksessä.

Ilkka Luoma

Loistosuoritus! Onnittelut -

... nyt saamme todelliset presidenttivaalit. On varmaa, että istuva presidentti saa vahvan osaajakilpailijan - väljähtynyt kisa saa aivan uuden hengen.

Nyt alkaa tarkka ja asiapitoinen ulko- ja turvallisuuspolitiikan vertailu, jopa väittely. Olemme vedenjakajalla ja Paavo on tasapaino täällä idän ja lännen välimaastossa.

Kortteja olisi syytä kerätä lisää, loppuun asti - sillä hylkyyn saattaa mennä paljon kannattajia, jotka toki voivat sitten äänestää Paavoa, kun haluavat sotilaspoliittista liittoutumattomuutta ja terävää katsetta kaikkiin ilmansuuntiin.

Paavo on ainoa rehdisti ja suoraan Natoa vastustava - kansakunnan turvallisuuden nimissä!

Uskoisin, että äänestysprosenttikin nousee - Paavo on sytyttämässä todellisen äänestävän kansanliikkeen ---

Käyttäjän PauliJuhaniPitknen kuva
Pauli Pitkänen

Onneksi olkoon mahtavasti ja nousujohteisesta kiristä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Uskomaton suoritus, onneksi olkoon!

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Onneksi olkoon, hieno homma! Tiedän jo nyt, että eräskin minuakin vanhempi rouvashenkilö on aikonut Väyrystä äänestää. Paavolla on kannattajakuntaa varsinkin vanhemmissa ihmisissä, jotka ovat nähneet sen sitkeyden, mikä hänellä on.

Nyt tulee presidentinvaaleista mielenkiintoiset, kun on vastavoimaa Sauli Niinistölle. On Laura Huhtasaari ja Paavo Väyrynen. Hyvä, näin se demokratia toimii, kun on ihmisiä, jotka ajavat demokratian asiaa.:)

Käyttäjän fazerinsini kuva
Jouni Suonsivu

Seppo, tervehdys ja onnittelut.

Edellisissä vaaleissa listalla oli kolme periaatteessa mahdollista kandidaattia, joista kuitenkin vain yksi oli ja on presidentin tehtävän mittainen: hän jolla on ministerikokemusta viideltä vuosikymmeneltä ja on myös ovela kehäkettu (tämäkin on tärkeä ominaisuus).

Ensimmäisellä kierroksella annoin ääneni tälle henkilölle. Toisella kierroksella olikin jäljellä vain kaksi joko - tai tai sekä - että Unioniin ja NATO:on kritiikittömästi suhtautuvaa miekkosta. Niinpä annoin toisellakin kierroksella ääneni - tuhansien muiden tavoin - Paavo Väyryselle.

Tähän asti minulla ei ollut ehdokasta tulevissa vaaleissa, nyt on.

Toimituksen poiminnat