Peruskysymyksiä

Psykologinen kampanja Niinistön valinnan tueksi menossa?

Jahas, psykologinen kampanja Niinistön valinnan puolesta taas käynnissä?

Ensin mm. HS uutisoi 2.8.2017 "Finnairin toimitus­johtajalle yllättäen 130 000 euron lisäeläkemaksu vuodessa – valtion­yhtiö pyörsi aiemman linjauksensa".
Tämä on aiheuttanut runsaasti pahennusta.

Hieman tämän jälkeen joku virkamies "vahingossa" laskee presdentin palkkion liian suureksi. Tätä sitten 10.8.2017 "tuohtunut" Niinistö "paheksuu" ja vaatii budjettiin oikaisua sekä palkkionsa laskua - tämä uutisoidaan laajasti.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/227241-ministerio-mokasi-presidentin-pa...

Sattuipas sopivasti nämä kaksi tapausta näin lähekkäin. Jokainen voi itse päätellä, onko tässä menossa hyvävelikerhon masinoima psykologisen vaikuttamisen peli...

Kansan harkittu harhauttaminen on kuulunut Niinistön ja hänen taustavoimiensa vakiokalustoon: http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147807-sauli-niinisto-65-v...

Nyt pitää muistaa, että Sauli Niinistö on mielikuvamainonnalla luotu poliittinen tuote. Miksi? Hänen avullaan on toteutettu asioita, jotka eivät hyödytä Suomea ja suomalaisia, mutta vastaavasti hyödyttävät poliittista ja taloudellista eliittiä. Teot puhuvat puolestaan. Paavo Väyrynen on taas puolustanut kansaa ja ajanut kansalaisten etuja ajavaa politiikkaa. Tämä ei ole tälle Niinistön taustavoimana toimivalle poliittiselle ja taloudelliselle eliitille ollut mieleen....

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän ZeiEizh kuva
Juha-Matti Hakala

Ei Niinistö mitään kampanjaa tartte teihin nähden. Te hölmöilette ihan itse itsenne pois kartalta. Kilpeläinen aloitti jo...
"Jos kristillinen kasvatus ei ole mukana koulussa, emme voi hyväksyä nykyistä biologiankaan opetusta evoluutioteorioineen kouluihimme. Se on vastoin uskontoani! Kristittyjen ei tarvitse olla muukalaisia omassa isänmaassaan."

Käyttäjän seppohautaaho kuva
Seppo Hauta-aho

Nyt onkin kysymys siitä, kuinka nykyinen tasavallan presidentti on osallistunut kansan ja eduskunnankin harhauttamiseen - ja että onko tällainen henkilö sopiva jatkamaan tasavallan presidenttinä.

Käyttäjän JonneKlockars kuva
Jonne Klockars

Heh, klassinen "alennusmyynti." Kirjoitetaan korotettu hinta normaalihinnan yläpuolelle kylttiin ja vedetään se yli. Voidaan korostaa kirjoittamalla kylttiin samalla "ale."

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Edellisissä vaaleissa Väyrysen päätukija herra Koroljov väitti että kaikki menee pieleen Venäjän suhteissa jos Väyrystä ei valita. Tuskinpa Lapin raja-asemien kautta olisi tullut Venäjältä 1700 ns. pakolaista toissa talvena? Tämäkin osoittaa että Väyrynen on Putinin miehiä:)

Arto Kukkonen

Voihan venäjä.
Minkäläinen seula tuo länsiraja onkaan.
Onko sale sitten Kalles puppe?

Toimituksen poiminnat