Peruskysymyksiä

Kari Rosenlöf sivaltaa jälleen - herääkö kansa? 10 000 fb-suositusta!

Törmäsin 27.9 ensimmäisen kerran Kari Rosenlöfin tekstiin "Energiaomavarainen Suomi". Sitten erityisesti teksti 19.10 "Suomi olisi edelleen maailman rikkaimpia maita jos,…" kiinnitti huomiotani ja heti perään 21.10 Kari julkaisi tekstin "Suomalainen - tiesitkö, että sinut on ryöstetty?"

Huomasin, että näissä teksteissä oli tuotu esille ajatuksia herättävällä tavalla se lohduton tilannekuva, joka maassamme on viime vuosina vallinnut ja vallitsee yhä. Tekstit olivat niin ajatuksia herättäviä, että aloin levittää näiden blogien linkkejä erityisesti facebookissa omalla seinälläni ja muutamissa ryhmissä. Näin teki moni muukin.

Sitten Kari julkaisi 9.11. tekstin "Suomalaiset, maailman rikkain kansakunta". Tämä teksti saavutti viikossa 10 000 facebook-suositusta ja kymmeniätuhansia lukukertoja.

Nyt hän sivaltaa jälleen tekstillään "Suomalaiset - maailman nopein kansa". 

Selvää on, että mikäli jatkamme nykypolitiikan harjoittamista, niin kohta meidät on tällä menolla putsattu putipuhtaaksi. Kansalaisten on aika herätä ja jo heränneiden on aika herätellä nukkuvia kansalaisia. 

Karin tekstit ovat kuin raikas tuulahdus nykyisen ummehtuneen poliittisen ilmapiiriin keskellä. Kansalaisilla on vielä toivoa... Siksi on tärkeää, että me kaikki levitämme tietoa näistä blogiteksteistä:

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/180138-suomalaiset-maailman...

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/179617-suomialaiset-maailam...

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/178374-suomalainen-tiesitko...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän seppohautaaho kuva
Seppo Hauta-aho

Merkit viittaavat siihen, että kansanliike on syntynyt...

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Sydämmelliset kiitokset Seppo Hauta-Aho.

Ilmankos noita sivukatseluja on ollut todellakin muutamien viikkojen aikana kirjoituksillani pitkästi yli 107 000. Kiitos myös kaikille muille tekstieni suosittelijoille ja lukijoille.

Toivottavasti kirjoitukseni ovat avanneet mahdollisimman monen silmät tilanteen vakavuudesta. Sekä luomaan ymmärrystä, että nyt on todellakin saatava muutos, tai tuntemamme hyvinvointivaltio Suomea ei enää kohta ole. Mikäli me kaikki haluamme yhdessä muutoksen, se on varma, että se tulee.

Täytyy pitää jatkossakin kynä terävänä. Syvä kiitos vielä kerran.

Kari R

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Kiitos itsellesi! - ja Sepolle. :)

Henry

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Näitä on hyvä pitää esillä ja huomionarvoista on ettei enää löydy federalisteja ja eurofantsuttelijoita puolustamassa nykymenoa. Stubbikin sanoi ettei EU-maissa voida veroja harmonisoida eli liittovaltiokehitys on käytännössä pysähdyksissä (tämän ovat monet kyllä tienneet jo vuosia sitten). Voidaan siis kysyä kenen mandaatilla hallitus toimii?

Toimituksen poiminnat