Peruskysymyksiä

Katso PS-puoluekokousvideosta tehty kooste ja tee omat johtopäätöksesi!

 

Seuraavassa youtube-videossa voi omin silmin nähdä ja korvin kuulla Perussuomalaisten puoluekokouksen 2013 tapahtumia. Voit myös itse arvioida tapahtuuko kähmintää vai ei?

Katso ja tee omat johtopäätöksesi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Alexius Manfelt

Seppo hyvä, tietenkin siellä kähmittiin. Halutaan pitää se vanha vallesmannikin vielä uskollisesti mukana kuvoissa, vaikka taitaa olla jo lähellä viimeistä rajaa.

On valitettavaa, että noita asioita pitää oikeudessa ajaa, mutta olet ehdottomasti oikeassa ja se on persujen puoluejohdolla todella noloa. Tavalliset osallistujat ovat heille vain karjaa, jota johdatellaan päätösten taakse, siis ennalta tehtyjen. Vahinko!

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

Tuohan on todella normaalia puoluetoimintaa ja harvinaisen avointa lisäksi. Eipä perussuomalaiset oikein osaa kähmiä. Toista on esimerkiksi kepun kokouksissa.

Tästä kokouksesta eivät voi saada ns. pultit muut kuin seteliselkärankaiset, jos käytän tuota edesmenneen emäpuolueen erästä ikävää vaihetta muistutuksena.

Näinhän se on nähtävä. Ei SDP tarvitse mitään ulkopuolisia poliittisia vihollisia hävitäkseen jälleen kerran. Riittää aivan hyvin omat änkyrät esim. Jungner, Tuomioja, Lipponen, Alho, Mikko Elo ja moni muu, jotka ovat kitkeriä, kun eivät ole päässeet ministereiksi tai ehkäpä korkeisiin virkoihin.

Ensi kevään eduskuntavaaleissa sekä demarit että perussuomalaiset saavat turpiinsa, mutta kuinka paljon sitä ei kukaan tiedä.

Onko hallitus sitten yllättäen kokoomus, keskustapuolue, rkp, vihreät ja kristilliset?

Kiva nähdä. Ainakin perussuomalaisten hajoitusliike tekee kaikkensa, että hallituksessa ei olla.

Käyttäjän seppohautaaho kuva
Seppo Hauta-aho

Asian taustalla oleva säätiöjärjestely muistuttaa poliittista korruptiota. Tällä järjestelyllä, jonka valmistelu aloitettiin pian jytkyn jälkeen, siirretään verovaroista peräisin olevia puoluetukivaroja yksityisoikeudellisen säätiön omaisuudeksi. Tämän säätiön hallituksessa istuvat mm. Timo Soini ja Raimo Vistbacka, kyseessä on puolueen varojen kaappaus jäsenien hallinnasta omaan valtapiiriin.

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

Onko HERRA Hauta-aho joku "vieraan vallan agentti" kun toimii aktiivisesti ainakin nimellisesti "omaa puoluetta" vastaan.

Pitkään jo SMP:n jäsenenä olleena ja turkulaissyntyisenä olen kärsinyt lapsena henkilökohtaisesti SKYPin menetelmistä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Mutta entäs jos ne roolit ovat päinvastoin. Entäs jos Hauta-aho edustaa vennamolaisuutta ja säätiöläiset murentavat puoluetta. Onhan sinunkin myönnettävä että säätiöjärjestely alun alkaen särähti.
Ja kuuluvatko sellaiset persoonallisuustyypit kuin Putkonen alkuunkaan vennamolaiseen henkeen?
Ja oliko tämä eduskuntaryhmän johtaja jolla oli kaksoisnimi (tieltäpoisraivattujen nimet painuvat unholaan ai niin Pirkko Lerner) jotenkin Paha?
Muuten demarit harkitsevat ministeriksi nyt kun vihreät jättivät hallituksen 50-kymppistä naista. Sirpa Paatero. Hyvä veto. Persut ovat ampuneet alas Ruohonen -Lernerin joka oli ministeriainesta.

Käyttäjän seppohautaaho kuva
Seppo Hauta-aho

Anita: Eikös sellaiset ole "vieraan vallan agentteja", jotka imuroivat rahaa puolueesta omaan hallintaansa jäsenistön hallinnan ja päätösvallan ulottumattomiin? Itse yritän palauttaa nuo varat puolueen jäsenten hallintaan.

Anitalle on ehkä vaikea tunnustaa itselleen, että puolueen johto kähmii...

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

Hauta-aho ei edusta vennamolaisuutta ja hänen touhunsa näyttää olevan enemmän SKYPiläisen hengen tapaista!
Olen liittynyt SMP:hen Pekka Vennamon aikana ja sen aikaisista säätiöistä kannattaa kysyä Posti-Pekalta!

Käyttäjän seppohautaaho kuva
Seppo Hauta-aho

SMP:n tukisäätiön historia ei ole mairitteleva, se ei tukenut puoluetta silloin kun puolue oli vaikeuksissa. Nuo vaikeudet puolueessa johtuivat mm. siitä, että puoluuesta siirrettiin pääomia tukisäätiöön. Sitten kun näitä rahoja olisi tarvittu puolueen pelastamisesksi, niin niiden rahojen käytön päätösvalta oli jossain muualla kuin puolueessa, eikä niitä sitten käytetty puolueen hyväksi.

Anne Lindell

Anita, miksi et kärsi nyt kun näet ja kuulet miten PS-puolueen johdossa ja etenkin säätiöasissa on toimittu ja toimitaan edelleenkin. Etkö kaipaa muutosta parempaan suuntaan persuissa?

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

En kärsi vaan ymmärrän täysin matemaatikkona ja tiukassa taloudessa elävänä asian oikeissa kehyksissä.
Posti-Pekan säätiöstä saa varmasti tietoa mm. Turun Sanomista ja sitä jos mitä Hauta-ahonkin pitäisi tutkia jos perussuomalainen nimeä kantaa!

Käyttäjän seppohautaaho kuva
Seppo Hauta-aho

Asioita voidaan aina kaunistella erilaisin verukkein, vaikka oikein kehyksin. Sisäpiirikähmintä on sisäpiirikähmintää ja poliittinen korruptio on poliittista korruptiota eivätkä muuksi muutu vaikka kuinka pyörittelisi....

Toimituksen poiminnat